Держкомзем Харківської області скаржиться на недостачу кадрів

23.10.2012 13:21 Влада
http://newzz.in.ua http://newzz.in.ua
Начальник Головного управління Держкомзему у Харківській області Юрій Перекупський розповів, що у обласному відділенні Держкомзему не вистачає кадрів.

Це в першу чергу стосується таких районів, як Близнюківський, Балаклійський, Зачепилівський та інші. Зокрема, зараз ця кількість складає 100 працівників, а взяти участь у конкурсі виявило десь під 30 бажаючих. Це пов’язано з тим, що працівники несуть велику відповідальність, а заробітна плата невисока.

Також Юрій Перекупський повідомив, що на початку нового року у зв’язку з прийняттям важливого Закону України «Про державний земельний кадастр» розпочне свою роботу відкритий сайт Державного агентства земельних ресурсів.

На ньому, як повідомив начальник Головного управління Держкомзему у Харківській області Юрій Перекупський, буде розміщена вичерпна інформація про кожного землевласника.

- Ця інновація надасть ще більш можливостей землевласникам та землекористувачам отримати вичерпну інформацію, - зазначив Юрій Перекупський. -  Тобто кожен бажаючий має змогу побачити власну земельну ділянку, а також своїх сусідів.

Ігор Тесло 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта