Директором "Металіста" може стати колишній гравець команди?

16.01.2013 14:59 Влада
http://sport-xl.net/ http://sport-xl.net/
Завтра відбудеться засідання сесії Харківської обласної ради. Серед інших депутати розглянуть питання щодо призначення нового керівника КП "Обласний спортивний комплекс "Металіст"

У проекті рішення обласної ради «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» зазначено, що до обласної ради надійшло звернення від Шевченка Вячеслава Григоровича, генерального директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» стосовно звільнення його з займаної посади за угодою сторін.

Шевченко Вячеслав Григорович працює на посаді генерального директора зазначеного підприємства умовах контракту № 1 укладеного з Харківською обласною радою 18 квітня 2007 року. Відповідно до додаткової угоди № 1 від 18 квітня 2008 року до контракту, з Шевченком В.Г. були подовжені трудові відносини на посаді генерального директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» строком на 5 років. Строк дії контракту закінчується 17 квітня 2013 року.

В іншому пункті проекту рішення вказано, що до обласної ради надійшло звернення від Пеця Романа Васильовича стосовно призначення його на посаду генерального директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ».

Пець Роман Васильович 1969 року народження. Освіта вища. У 1992 році закінчив Харківський державний інститут фізичної культури за спеціальністю «Фізична культура і спорт» з присвоєнням кваліфікації – викладач-тренер з футболу. Загальний стаж роботи - 26 років. На сьогодні займає посаду виконавчого директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ».

Автор: Администратор сайта