До лав армії уже призвали понад дві тисячі мешканців Харківської області

25.07.2014 11:51 Влада
lenta-ua.net lenta-ua.net
У ХОДА проаналізували хід проведення призовної кампанії у травні - липні 2014 року.

За словами голови обласної призовної комісії Василя Хоми, весняна призовна кампанія 2014 року мала низку істотних особливостей: проводилася в умовах часткової мобілізації, планове завдання з призову збільшилося у 5 разів, проводилася в умовах складної суспільно-політичної ситуації.

Читайте також: ЧАСТКОВА МОБІЛІЗАЦІЯ НА 45 ДІБ ОГОЛОШЕНА В УКРАЇНІ
                       УМОВИ ЧАСТКОВОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ: КОГО ПРИЗВУТЬ, СКІЛЬКИ ПЛАТИТИМУТЬ, ГАРАНТІЇ ДЕРЖАВИ
                       ЧИ МОЖНА “ВІДКОСИТИ” ВІД АРМІЇ. ЛІКАРНЯНІ І НЕПІДПИСАНІ ПОВІСТКИ ЯК ПРИВІД?

- Однак, внаслідок вжиття місцевими органами виконавчої влади спільно з військовими комісаріатами своєчасних системних заходів, виконання планового завдання з призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України склало 108,2 %: із них для Збройних Сил України - 1730 чоловік, для інших військових формувань – 705 чоловік, - сказав Василь Хома.

За його інформацією, кращими з проведення призову визнані призовні комісії Шевченківського, Печенізького, Великобурлуцького, Вовчанського районів. На низькому рівні була організована робота призовних комісій Київського і Фрунзенського районів м. Харкова та Нововодолазького району Харківської області. На нараді вказано на недоліки проведення весняної призовної кампанії та визначено основні завдання для підготовки до проведення призову восени 2014 року.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта