До уваги порушників ПДР: патрулі ДАІ у Харкові оснастили мобільними терміналами

03.04.2015 12:53 Влада
3 квітня управління Державтоінспекції у Харківській області отримало 78 терміналів для оснащення патрулів, за допомогою яких водії зможуть сплатити штраф безпосередньо на місці скоєння правопорушення.

Як уточнили в ДАІ, 8 терміналів - стаціонарні (вони встановлені на постах ДПС) і перебувають у відділах адміністративної практики УДАІ та відділу ДАІ з обслуговування міста Харкова.

70 пристроїв - мобільні (для облаштування автопатрулів), їх отримають районні підрозділи Державтоінспекції, а також стройові підрозділи міста та області.

"Такої кількості вистачить, щоб задовольнити потреби обласного підрозділу та забезпечити учасникам дорожнього руху належні умови для сплати штрафу", - зазначили в ДАІ.

Мобільні POS-термінали дозволять приймати всі види міжнародних банківських карт, включаючи поширені електронні карти Visa і MasterCard, що значно прискорює проведення операції оплати і скорочує термін відшкодування коштів за проведеними операціями. Скористатися послугою можна тільки в разі порушень правил дорожнього руху, за які прийнято рішення про накладення штрафних санкцій.

Автор: Администратор сайта