Добкін розповів, коли продадуть стадіон "Металіст" та куди підуть кошти від продажу

26.12.2012 09:11 Влада
http://www.metalist.ua http://www.metalist.ua

Після 18-19 січня відбудеться зустріч, на якій обговорять питання продажу частини стадіону "Металіст", що знаходиться у власності області. 

Про це сьогодні повідомив губернатор Харківщини Михайло Добкін. За його словами, вчора він зустрівся з новим власником ФК "Металіст" Сергієм Курченком. 

-  Ми обговорили всі важливі для команди запитання в тій частині, яка відноситься до компетенції обласної та міської влади і знайшли повне взаєморозуміння з усіх питань, - повідомив губернатор.-  Металіст зможе зберегти все завойоване і, напевне, примножити.

Михайло Добкін також повідомив, що ту частину стадіону (70 %), яка належить області,  продадуть. За яку суму -  поки не відомо, проте Михайло Добкін впевнений, що вона становитиме не менше 70 мільйонів дол. На переконання губернатора, новим власником стадіону стане теж Сергій Курченко.

- Я думаю, що цей об'кт зможе придбати лише той, кому він потрібен. А потрібен він власнику футбольного клубу "Металіст", - упевнений губернатор.

За виручені кошти, в Харкові та області побудують нові інфраструктурні об'єкти.

- Я, Геннадій Кернес та Сергій Чернов із цілого списку великих об'єктів, які потрібні нашому регіону, визначимо найважливіші та найдостойніші. Найголовніше - це отримати можливість після продажу стадіону побудувати нові інфраструктурні об'єкти. Це можуть буди нові лікарні, дорожні розв'язки для нашого міста - тобто те, на що в нас ніколи не було коштів, - розповів губернатор Харківщини.

Михайло Добкін повідомив, що після того, як список об'єктів буде вибрано, він звернеться до Президента України Віктора Януковича з проханням залишити всі кошти в бюджеті області.


Інна Пирлик





Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта