Добкін розповів, як ведеться будівництво спортивних об'єктів Харківщини

18.06.2013 10:21 Влада
http://terrikon.com/ http://terrikon.com/
Серед нагальних завдань обласної влади у напрямку залучення молоді до занять спортом не тільки будівництво нових споруд та підтримка професійного спорту.

Велика увага приділяється на Харківщині популяризації здорового способу життя, як одному із напрямків реалізації соціальних ініціатив Президента України.

Про це під час програми «Від влади до громади» в ефірі обласного державного радіо зазначив голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

«Ремонтуються стадіони в школах Харкова та області, будуються нові спортивні та тренажерні майданчики у густонаселених районах, а в сільській місцевості це звичайно ж фізкультурно-оздоровчі комплекси. Досвід будівництва такого ФОКу у Боровій підтвердив його затребуваність і зручність експлуатації. Ці мультифункціональні комплекси дозволяють проводити змагання різного рівня та з різних видів спорту. З глобальних об'єктів - це будівництво нової баскетбольної арени. Будується вона до Євробаскету 2015 року, але служити буде територіальній громаді так само, як і стадіон «Металіст», - сказав голова області.


Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта