Добкін збирається купатися на Водохрещення, але не у Харкові

17.01.2014 07:58 Влада
http://kharkov.comments.ua/ http://kharkov.comments.ua/

Губернатор перебуває у відпустці за кордоном, але не збирається пропускати купання на Водохреща.

Один з найзавзятіших купальщиків Харкова губернатор Михайло Добкін, який уже котрий рік підряд не пропускає освячення джерела в Саржиному Яру і занурюється навіть в лютий мороз, цього разу підтримає традицію без спалахів фотоапаратів, - пише “Сегодня”.

- Справа в тому , що Михайло Маркович зараз у відпустці за кордоном. Але, знаючи його ставлення до цього свята, він напевно не пропустить водохресного занурення, де б він не був, - розповіла прес-секретар губернатора Вікторія Маренич.

Не перериватиме десятирічну традицію купань в цей день і народний депутат Володимир Мисик, який разом з синами та близькими друзями зануриться в озері в селищі Кулиничі.

- До холодної води я давно маю особливі почуття, це моя стихія. Я народився в січні, тому обожнюю холод і морозну погоду. І, якщо є можливість, зазвичай купаюся взимку в ставку або в басейні, - розповів нардеп.

Колега Мисика, Дмитро Святаш, рано вранці зануриться у святу воду в Старому Салтові, а ось народний депутат Ігор Швайка спочатку відправиться з родиною на службу в Свято -Дмитрівський храм, після чого вже вирішить, де краще зануритися в ополонку. Начальник облуправління ДАІ Олександр Єршов, який зараз перебуває у відпустці, цей святковий день проведе в столиці, але не упустить можливості зануритися в дніпровську воду.

Не виключає можливості занурення в цей день і головний прокурор Харкова.

- Минулого року я пірнав в ополонку, а цього разу остаточно ще не вирішив. Думаю, все відбудеться спонтанно. Мої діти на Водохреща ще жодного разу не занурювалися, але не виключено, що цього року я долучу їх до традиції, - поділився Євген Попович.

До слова, погода на Водохреще буде дійсно зимової. За словами керівника сектора метеопрогнозів обласного гідрометеоцентру Євгенії Ляшенко, якщо в суботу на стовпчиках термометра ще буде плюсова температура, то в ніч з суботи на неділю вона опуститься до -13 ° С. У неділю вдень температура коливатиметься від 6 до 11 градусів морозу, причому ні снігу, ні дощу на Водохреща не передбачається.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта