Експеримент від Міноборони: створюються територіальні центри вербування добровольців

19.03.2015 08:47 Влада
vgolos.com.ua vgolos.com.ua
У Міністерстві оборони України запроваджується експеримент з пошуку добровольців, в ході якого створюються територіальні центри вербування добровольців до ВСУ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

"Вивчаючи досвід проведення АТО, керівництво Міністерства оборони України прийшло до висновку, що найбільш ефективні у виконанні бойових завдань військовослужбовці, які добровільно вирішили вступити до лав Збройних Сил України. Тому міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак дав доручення щодо створення територіальних центрів вербування і комплектування. Фахівці таких центрів будуть займатися активним пошуком громадян України, які добровільно виявляють бажання проходити військову службу у Збройних Силах України", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що до проведення першого експериментального етапу діяльності центрів будуть залучатися найбільш авторитетні військовослужбовці бригад ВСУ, які мають досвід служби в АТО. Вони будуть інформувати місцеві громади про службу в ЗСУ, шукати патріотично налаштовану молодь, готову на добровільних засадах вступити до лав армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чисельність ЗСУ за місяць досягне 250 тис. осіб.

Автор: Администратор сайта