Фальшивий Указ Кабміну з наказом перерахувати гроші розсилають чиновникам

18.12.2013 14:25 Влада
http://www.liveinternet.ru/ http://www.liveinternet.ru/
Непростою політичною ситуацією в країні останнім часом почали користуватися шахраї, які виманюють кошти у довірливих громадян.

Головам облдержадміністрацій, райдержадміністрацій, райрад, міськрад, селищних та сільських рад, підприємствам та організаціям і простим громадянам надсилається фальшивка: нібито Указ Президента «Про заходи щодо ліквідації наслідків подій, які відбуваються на даний момент в країні».

Фальшивка насправді безграмотна, нічим не схожа на справжній документ. Наприклад, на нібито Указі стоїть нібито печатка… Кабінету Міністрів.

Даний «Указ» вимагає «У зв’язку з катастрофічною ситуацією, яка склалася в нашій країні… зібрати та надати фінансову допомогу для врегулювання даної ситуації». Потім вказані банківські реквізити для перерахування такої допомоги і поставлена печатка Кабінету Міністрів.

У Кабміні просять керівників і громадян бути пильними та не надавати «фінансову допомогу» шахраям. А якщо комусь відомо, хто це робить, необхідно повідомити правоохоронні органи і таким чином захистити суспільство від шахрайства.

Автор: Администратор сайта