Генштаб та Правий сектор домовилися про співпрацю

14.05.2015 07:03 Влада
www.bbc.co.uk www.bbc.co.uk
Домовленості між Правим сектором та Генштабом досягнуто. Сторони домовилися "не допускати неузгоджених дій".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош.

Він повідомив, що відбулась зустріч з керівництвом ЗСУ, СБУ, МВС, АТЦ. 

"Домовились зняти напругу навколо Корпусу і не допускати неузгоджених дій як з одного, так і з другого боку. Написали дорожню карту спільних дій державних силових структур і ДУКу, презентували законопроект про Добровольчий Український Корпус. Сподіваємося, що всі домовленості цього разу будуть виконані та непорозуміння відійдуть у минуле", - заявив Дмитро Ярош.

Також він зазначив, що законопроекти "Про ДУК" і "Про зброю" виносяться на обговорення громадськості.

Генеральний штаб Збройних Сил України зі свого боку розповів, які переваги отримують службовці в рядах ВСУ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генштабу на Facebook.

"У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ ЗС України "Десна" почала роботу група, до складу якої увійшли офіцери структур по роботі з особовим складом Збройних Сил України та військових комісаріатів. Військові допомагають координаторам з Добровольчого Українського Корпусу роз'яснювати переваги проходження служби в лавах ЗС України. Мова йде, зокрема, про соціальні гарантії та винагороди, які отримують українські солдати", - йдеться в повідомленні.

Всім новоприбулим бійцям видають особисту зброю і повний комплект обмундирування, зазначають у Генштабі, нагадуючи і про інші моменти.

"Добровільні батальйони, які увійшли до складу Збройних Сил та Нацгвардії, отримали броньовану техніку та артилерійське озброєння, в результаті чого значно підвищили свою ефективність і бойові можливості в справі захисту держави", - йдеться в повідомленні.

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта