Головні рішення міськради: Зміни до бюджету та нові заступники Геннадія Кернеса

25.02.2015 09:01 Влада
Депутати Харківської міської ради внесли зміни до бюджету міста на 2015 рік. Також Євген Водовозов і Андрій Руденко призначені заступниками Харківського міського голови.

Відповідне рішення було ухвалено на сесії міськради.

Як повідомила директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, внесення змін до бюджету обумовлено необхідністю уточнення обсягів доходів і видатків бюджету міста у зв'язку з декількома факторами.

Зокрема, збільшено обсяг надходження плати батьків за утримання дітей в дитячих дошкільних установах на загальну суму 7,2 млн грн.

Крім цього, обсяг резервного фонду бюджету міста зменшився з 460 млн грн до 51,5 млн грн, що не перевищує 1 % обсягу видатків загального фонду бюджету. Залишок коштів планується спрямувати на придбання обладнання та проведення капітального ремонту закладів охорони здоров'я (40,4 млн грн), на капітальний ремонт та реконструкцію трамвайних колій та світлофорних об'єктів (34 млн грн), на утримання та поточний ремонт житлового фонду міста (33,7 млн грн).

Крім того, грошові кошти будуть спрямовані на будівництво ділянки третьої лінії Харківського метрополітену (15 млн грн), на утримання дошкільних підрозділів при навчально-виховних комплексах (6,6 млн грн), на забезпечення вивезення сміття (4,5 млн грн), на придбання кормів для тварин Харківського зоопарку (2,5 млн грн).

Довідка. Євген Водовозов став заступником міського голови з питань інфраструктури міста, він контролюватиме діяльність Департаменту транспорту, Департаменту будівництва і дорожнього господарства, а також Департаменту телекомунікацій та зв'язку. 

Андрій Руденко став заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства. Йому будуть підпорядковані Департамент житлового господарства та Департамент комунального господарства. 

Рішенням 39-ї сесії міськради VI скликання нові заступники також введені до складу виконавчого комітету Харківської міської ради. Таким чином, виконком тепер налічує 21 людину.

Автор: Администратор сайта