Головний харківський міліціонер дав гарантії мешканцям міста

19.02.2014 16:07 Влада

Наводимо текст звернення.

"Події, що нині відбуваються в державі, змушують кожного з нас надзвичайно серйозно і з усією відповідальністю замислитись над наслідками технологій, які окремими політичними силами штучно нав’язуються Україні.

Читайте також: КЕРНЕС ВИСТУПИВ З ОФІЦІЙНОЮ ЗАЯВОЮ СТОСОВНО ПОЛІТИЧНОЇ СИТУАЦІЇ В КРАЇНІ

ДОБКІН ЗАКЛИКАВ МІЛІЦІЮ НАВЕСТИ ЛАД У КИЄВІ
ДОБКІН ВИСТУПИВ З ЖОРСТКОЮ ЗАЯВОЮ ЩОДО КРИВАВИХ ПОДІЙ В КИЄВІ
Депутати Харківської облради звернулися до Януковича

Деструктивні сили, намагаючись у будь-який спосіб вирішити власні інтереси, втягують громадськість у свої антиконституційні дії, виводять людей на вулиці та майдани, підбурюючи до незаконних дій та провокацій, заради досягнення своєї мети, вдаються до зневаги до закону.
Я звертаюсь до вас з проханням зберігати спокій та не допускати порушень громадського порядку.

Працівники правоохоронних органів Харківщини впевнені, що всі спірні питання можна і треба врегульовувати лише правовим шляхом.

Ми твердо знаємо одне: не можна дозволити радикальним силам деморалізувати суспільство та втягнути його в криваві політичні баталії.

Дуже сподіваюсь, що жителі Слобожанщини збережуть вірність славним традиціям нашого краю, а працівники міліції і надалі стоятимуть на захисті конституційного ладу, державного суверенітету, законних прав та інтересів наших громадян" - ідеться у зверненні начальника ГУМВС України в Харківській області генерал-майора міліції О. М. Демченка.

Автор: Администратор сайта