Гуртожитки Харківщини відремонтують незабаром

19.09.2012 13:37 Влада
Ремонт - за державний кошт Ремонт - за державний кошт
Цього року з держбюджету виділяється 60 млн грн на капітальний ремонт гуртожитків,

що передаються з державної власності у власність територіальних громад. Харківська область – у переліку регіонів, які отримають ці кошти. 

Про це під час селекторної наради повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександр Аліпов. За його словами, на 2012 рік з державного бюджету виділено 60 млн грн, що, при відповідному співфінансуванні з боку місцевих органів влади, дозволило б відремонтувати понад 120 гуртожитків.

– Разом з тим, за минулий тиждень у повному обсязі проектно-кошторисну документацію надали тільки Житомирська та Львівська облдержадміністрації всього на три гуртожитки, один із них – у Новоград-Волинському та два – у Дрогобичі. Вже найближчим часом будуть подані пропозиції ще з 11 областей, що дозволить сформувати відповідний перелік, визначити розпорядників коштів нижчого рівня та спрямувати їм кошти, – повідомив перший заступник міністра.

За інформацією Олександра Аліпова, це Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Офіційними листами повідомили, що не братимуть участі у Програмі через неможливість забезпечити співфінансування Луганська, Волинська та Тернопільська облдержадміністрації.

Автор: Администратор сайта