Із зони АТО у Харків не пропустили понад 28 000 кг свинини (ФОТО)

04.11.2014 10:31 Влада
фото прес-служби фото прес-служби
Харківські прикордонники, що здійснюють контроль смуги безпеки вздовж лінії бойових зіткнень, розпочали перевірки переміщення товарів в зоні АТО.

Лише наприкінці минулого тижня у двох випадках прикордонники запобігли незаконному переміщенню майже 28 тонн м`яса та м`ясопродуктів.

Учора прикордонниками на пункті контролю «Миколаївка» у чотирьох вантажних автомобілях знову було виявлено вантаж свинини охолодженої вагою 21 000 кг. Автомобілі прямували з території, підконтрольній незаконним збройним формуванням в Донецькій області.

Під час перевірки було встановлено, що фактична вага м’ясопродуктів становить 26 500 кг, достовірність супровідних документів також є сумнівною та наразі перевіряється правоохоронними органами.

Іншим прикордонним нарядом на алчевському напрямку у вантажному автомобілі «Фольксваген» було виявлено вантаж свинини вагою 1 960 кг та субпродукти свинячі вагою 816 кг. Даний вантаж переміщувався з території Луганської області, яка тимчасово контролюється незаконними збройними формуваннями. Походження товару та достовірність товаро-супровідних документів перевіряються.

Автор: Администратор сайта