Ізюмський завод перевіряє прокуратура

28.05.2013 06:28 Влада
www.skyscrapercity.com www.skyscrapercity.com
Через невиплату заборгованості по заробітній платі працівники ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» звернулися до заступника прокурора області Сергія Міронова, після чого на підприґємстві вирішили провести прокурорські перевірки.

Зі своїми проблемами до заступника прокурора звернулися працівники підприємства та мешканці районного центру, повідомляє прокуратура Харківської області.

- Основними питаннями, які турбують громадян  - є стан виплати заборгованості із виплати заробітної плати на вказаному підприємстві, стан проведення санації заводу, передача об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема гуртожитків, у комунальну власність територіальної громади та приватизація цього майна, - зазначив Сергій Міронов.

За його інформацією, прийнято 11 звернень від громадян, за якими розпочато відповідні перевірки. Вирішується питання щодо представництва інтересів окремих громадян у суді з питань виплати заборгованості із заробітної плати.

У зв’язку із актуальністю питань, які підіймалися громадянами  під час спілкування з представником прокуратури області 7 червня заплановано повторно провести особистий прийом громадян на ІТРЗ.

Автор: Администратор сайта