Харківська влада проти повалення конституційного ладу. Заява облради

02.12.2013 10:22 Влада

Депутати Харківської обласної ради звернулися до громадськості області з закликом об'єднатися  навколо національних інтересів держави і не допустити ескалації напруги в суспільствы і повалення конституційного ладу. 

Звернення оприлюднив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов на пленарному засіданні ХХVI позачергової сесії облради.

Він відзначив, що харківська влада не допустить "дестабілізації ситуації, щоб робочі люди не могли дістатися до своїх робочих місць. Ми не допустимо, щоб були паралізовані державні заклади і комунальні підприємства".

- Велика кількість людей приїхала у Київ висловити свою позицію, але горе-політики використовують цих людей. Опозиція закликає зупинити роботу підприємств, але ніхто не бере на себе відповідальність за те, що вони не будуть працювати і робити відрахування до бюджету, - наголосив Сергій Чернов.

У заяві йдеться про те, що харківські депутати розділяють прагнення громадян  приєднатися до Європи, але без розриву економічних  відносин з Росією і країнами Митного Союзу. У зверненні йдеться також про засудження спроб повергнення конституційного ладу, закликають об'єднатися навколо національних інтересів, дотримуватися закону і порядку, не блокувати діяльність промислових підприємств.

- Харківська обласна рада вважає, що прагнення до Європейського Союзу має об'єднати народ, - наголосив Сергій Чернов. 

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта