Харківська ДАІ зупинила двісті гонщиків (ФОТО)

02.04.2014 06:00 Влада
фото УДАІ у Харк. обл. фото УДАІ у Харк. обл.
Близько двохсот стрітрейсерів зібралися на 12 км автошляху Харків - Дніпропетровськ, аби позмагатися у вправності керувати автомобілем на високій швидкості.

Несанкціоновані автоперегони були припинені співробітниками ДАІ.

Разом з працівниками ДАІ до нічних стрітрейсерів приїхав і організатор "Союзу Автоклубів" Дядя Фара (Олег Федорєнков), щоб з'ясувати наміри нічних гонщиків та їх пристрасть до нелегальних угруповань. Зі свого боку, він нагадав тим, хто зібрався цього вечора, про звернення представників ФАУ (Автомобільна федерація України) до Прем'єр-міністра України "про забезпечення заборони проведення нелегальних автомобільних змагань (перегонів) в Україні" ще в минулому році (11.03.2013 р.).

Також, щоб провести переговори з нелегальними стрітрейсерами, приїхав автор телепрограми "АвтоПремьер" та засновних громадського руху "Життя за правилами" Костянтин Фендріков.

Тільки за 2 місяці поточного року на автошляхах Харківської області зареєстровано 1879 ДТП, з них 289 ДТП з постраждалими, під час яких 33 людини загинули та 395 – отримали тілесні ушкодження.

Автор: Администратор сайта