Харківські депутати ухвалять зміни до бюджету. На що піде більше мільярда

22.09.2014 14:46 Влада
http://vkurse.ua http://vkurse.ua
У четвер Харківська обласна рада збереться на пленарне засідання, на якому планується розглянути 36 питань.

Серед них, як розповів сьогодні, 22 вересня, під час прес-конференції голова Харківської обласної ради Сергій Чернов — внесення змін до восьми обласних програм, які стосуються економіки, соціального захисту, розвитку дорожнього господарства, профілактики правопорушень, питань, пов’язаних із розвитком культури, туризму, зайнятості населення тощо. Також будуть вноситися зміни до бюджету.

- У першу чергу це торкнеться розподілу субвенції 1,1 млрд грн для погашення різниці у тарифах за тепло для мешканців всієї області, - розповів Сергій Чернов. - Також будуть виділені кошти у сумі 128 тис. грн для проведення позачергових виборів. Найближчим часом будуть обиратися семеро міських і сільських голів. Сім виборів пройдуть у різних населених пунктах по дострокових виборах депутатів різних рівнів.

Також, за словами голови облради, у разі підтримки депутатів, буде виділено понад 31 млн грн на заходи по енергозбереженню, 8,3 млн грн — на реконструкцію і утримання доріг, близько 500 тис. грн — на ремонт Бердянського НВК, що у Зачепилівському районі. 1,36 млн грн підуть на придбання енергозберігаючих вікон для обласних навчальних закладів. Також планують виділити кошти Харківській обласній дитячій лікарні для придбання обладнання та ліків тощо.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта