Харківські депутатки передали гроші родичам "беркутівців" (ФОТО)

12.02.2014 16:49 Влада
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Депутатки Харківської обласної ради передали матерям і дружинам «беркутівців» кошти, зібрані на підтримку спецпризначенців.

В уже знайомих футболках із написом «Беркут» представниці жіночої половини депутатського корпусу Харківської обласної ради прийшли на зустріч із матерями та дружинами бійців спецпідрозділу «Беркут».

- Ми підтримуємо ваших синів, чоловіків. Ми розуміємо, як їм там важко, - сказала заступник голови обласної ради Людмила Давидова. - Ми підтримуємо і тих, хто в Києві, і тих, хто охороняє нашу облдержадміністрацію.



Допомогу від імені всіх бійців-спецпризначенців прийняла фельдшер БМОП «Беркут» ГУ МВС України у Харківській області Зоя Горобець.

- Те, що показують по телебаченню, і те, що відбувається на Майдані насправді, — дві великі різниці, - зазначила жінка. - Після того, як депутати під час сесії висловили свою підтримку, наші хлопці піднеслися духом. Ця підтримка для них дуже вагома.



Депутати зазначили, що й надалі допомагатимуть беркутівцям і їх родинам. Зокрема, Лідія Дулуб як голова Харківської обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України повідомила, що виступить з ініціативою надати допомогу від профсоюзу дружинам і батькам беркутівців, які працюють в галузі освіти.



Присутній на зустрічі голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив, що виступить з ініціативою присвоїти всім співробітникам правоохоронних органів, які боронили спокій під час останніх суспільно-політичних заворушень, статус учасників бойових дій.

Нагадаємо, депутат Вікторія Казакова у своєму виступі під час останної сесії Харківської облради пообіцяла, що фракція Партії регіонів Харківської обласної ради передасть 150 тис. грн на лікування постраждалих співробітників підрозділу «Беркут» і придбання нового обмундирування.

Свою прихильність та підтримку спеціпідрозідлу "Беркут" депутати облради проявили, коли приймали бюджет області. Тоді голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, його перший заступник Олена Олешко, заступник голови облради Людмила Давидова та голова ХОДА Михайло Добкін прийшли на сесію у чорних футболках з написом "Беркут".

Максим Грек

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта