Харківські міліціонери змусили сорок повій сплатити штраф та відправили до лікаря (ФОТО)

17.06.2013 12:14 Влада
фото прес-служби ГУ МВС України у Харк. обл. фото прес-служби ГУ МВС України у Харк. обл.
Харківські міліціонери днями провели рейд центральними вулицями міста з метою виявлення жінок, що займаються проституцією.

Під час рейду виявлено 37 осіб віком від 18 до 35 років, повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Харківській області.

«Стаж роботи» жінок - від одного місяця до кількох років. Майже усі жінки при спілкуванні із правоохоронцями розповідали сумні історії про те, що займатися проституцією їх змусили скрутні життєві обставини.

На усіх затриманих під час рейду жінок складено адміністративні протоколи за статтею 181-1 (зайняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Усього з початку року складено близько 80 адміністративних протоколів на осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за цією статтею.



Особи, які потрапили в поле зору міліції вперше, поставлені на відповідний облік. Усі жінки отримали направлення на проведення медичного обстеження.

На теперішній час на обліку в Управлінні карного розшуку ГУМВС в області перебуває майже 700 жінок, які займаються проституцією.

Усього з початку року харківськими правоохоронцями розслідувані та направлені до суду матеріали 7 кримінальних проваджень, відкритих за фактами розповсюдження порнографії, 6 – за створення місць розпусти та 5 – за сутенерство.

Автор: Администратор сайта