Харківські ЦНАПи досі не вирішили проблеми з комп'ютерами і працівниками. Інформація ХОДА

22.09.2014 08:00 Влада
http://gorod.lugansk.ua http://gorod.lugansk.ua
Всі 34 Центри надання адміністративних послуг області в цілому готові до виконання нових функцій, однак низка проблем в окремих районах досі так і не вирішена.

Ще у травні кабмін дав доручення ввести додатково 51 адміністративну послугу до списку послуг, які виконують українські ЦНАПи. Їх введення планувалося здійснити у три етапи: з 1 вересня, 1 жовтня, 1 січня. Наразі всі районні ЦНАПи Харківщини підготовлені, однак є й такі, до яких виникли претензії.

- У Зміївському, Кегічівському, Сахновщинському і Харківському районах кількість адміністраторів центрів поки що не відповідає очікуваному навантаженню. У роботі окремих центрів виявлені порушення: відсутність інформаційних стендів, недоукомплектованість штатними одиницями, слабке матеріально технічне забезпечення, - розповіла директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

Найкраще за всіх впоралися з підготовкою ЦНАПів у Балаклійському, Куп’янському, Лозівському, Борівському районах, а також у Лозовів. Там були своєчасно введені додаткові посади адміністраторів і прийняті на роботу спеціалісти.

У той же час досі актуальним питанням залишається остаточне затвердження розпорядження про список послуг, які надаються через центр, та відпрацювання взаємодії між суб’єктами надання адміністративних послуг.

Кіра Малежик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта