Харківські військкомати почали шукати добровольців через центри зайнятості

20.09.2013 12:25 Влада
http://ria.ru/ http://ria.ru/
Сьогодні у Харківському міському центрі зайнятості пройшла інформаційно-агітаційна акція «Забудь про нудьгу, підпиши контракт!».

У якості роботодавців вступили всі військові частини та райвійськкомати в регіоні. Досвідом служби в армії поділилися діючі воїни-контрактники.

- Армія – це стабільність у виплаті грошового забезпечення, яке постійно підвищується, добре медичне забезпечення та можливість отримати власне житло після певного терміну служби, - сказав заступник військового комісара Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін.

В акції взли участь 250 безробітних хлопців та дівчат. По завершенню заходу у ряди добровольців записалися 65 чоловік, ще 15 осіб серйозно замислилися про службу у військовому резерві.
Юрій Калгушкін пообіцяв, що подібні заходи будуть проводитися щомісяця.

- Ми плануємо зібрати молодих людей у Чугуєві, Балаклеї та Лозовій, де розташовано багато військових частин. Також у жовтні-листопаді ми запросимо представників військових частин із рекламними буклетами до збірного пункту обласного військкомату, - заявив полковник Юрій Калгушкін.

Довідка:

У 2013 році перед військкоматами Харківщини поставлено завдання призвати на контрактній основі до лав Збройних Сил понад 370 осіб. На даний час, вже 186 чоловіків та дівчат направлено в армію. Ще понад 70 потенційних воїнів-контрактників збирають необхідні документи та проходять медичну комісію. Минулого року контракт з оборонним відомством підписали лише 85 осіб.

Автор: Администратор сайта