Дорогам Харківщини заздрять білгородці

26.10.2012 13:48 Влада
http://vkurse.ua http://vkurse.ua

Автомобілісти і дорожники області сьогодні відзначили своє професійне свято. 

Зі святом їх привітав перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб та депутат Харківської обласної ради Олег Шаповалов.

Валентин Дулуб побажав автомобілістам й дорожникам здоров'я й подякував за їх копітку роботу на дорогах Харківської області.

- На сьогодні кількість населених пунктів, в яких дороги не придатні для їзди транспорту, стає все меншою, - відзначив Валентин Дулуб, - Автомобілісти та дорожники приходять у професію за покликом серця, адже лише люди, які дуже люблять свою роботу, можуть йти на такі подвиги, як ви. Чого тільки варта підготовка до Євро-2012. Якби не ваша праця, чемпіонат би не відбувся. За те свято, яке ви зробили для Європи, для харків'ян, для України велике вам спасибі.

Також він згадав, що новій дорозі, прокладеній у бік Росії до села Щербаківка, позаздрили навіть білгородці.

- Керівництво Бєлгорола відправило своїх людей подивитися, як це харків'яни зробили дорогу кращу, аніж в Білгородській області, - підкреслив він.

Олег Шаповалов теж відзначив позитивні зміни в транспортній структурі Харківщини.

- Дороги — це не лише вени та артерії нашої держави, а й обличчя. І ми з вами прикрасили це обличчя. - сказав Олег Шаповалов, - Нам ще є над чим попрацювати у сільських районах. Однак таких темпів, з якими ми ремонтуємо дороги останні три-чотири роки, ще не було ніколи.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта