Харківську міськраду пікетують активісти. Охорона будівлі посилена (ФОТО)

18.11.2015 07:37 Влада
Фото: sq.com.ua, vk.com Фото: sq.com.ua, vk.com
Будівлю Харківської міськради, де сьогодні має проходити перше засідання депутатів, взяли під посилену охорону правоохоронців.

Вхід охороняють близько 100 правоохоронців, передає SQ. Перед входом до будівлі зібралися десятки активістів, зокрема з прапорами організацій Свобода, Цивільний корпус "Азов", Правий сектор. Вони намагаються пройти до сесійної зали. Їхня вимога -  включити представників громадськості до складу виконкому міськради, скоротити кількість співробітників міськради, призначити секретарем міськради представника партії, яка зайняла друге місце на виборах, і провести слухання з декомунізації.



А організація "Громадська Варта" заявила про намір провести сьогодні громадське затримання мера Генадія Кернеса під час його представлення на посаду і передати його поліції.

Нагадаємо, сьогодні, 18 листопада, проходить перше пленарне засідання першої сесії Харківської міської ради. 

На порядку денному  - 12 питань і «Різне». Зокрема, депутати розглянуть питання про утворення постійних комісій міськради і затвердження їхнього складу, про обрання голів і заступників голів постійних комісій, про обрання секретаря міської ради, про затвердження заступників Харківського міського голови та ін.

Максим Грек

Автор: Администратор сайта