Хто зможе об'єднати владу та громадські організації

13.11.2013 15:27 Влада
http://kharkivoda.gov.ua/ http://kharkivoda.gov.ua/
Громадська рада при ХОДА допомагає здійснювати взаємовигідне співробітництво влади та громадських організацій.

Про це сьогодні в ході прес-конференції заявила голова Громадської ради при Харківській ОДА Ірина Давидова. За її словами з метою реалізації завдань Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної та регіональної політики в регіоні створено Громадську раду при ОДА. Вона складається з 132 членів організацій, які працюють в 11 комітетах.

- У своїй діяльності ми намагаємося взаємодіяти різними формами, які нам передбачені відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів, з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Головне в діяльності нашої Громадської ради – робота в комітетах, які сформовані з найактуальніших питань, для того, щоб брати участь, використовуючи досвід конкретних громадських організацій, які увійшли до Громадської ради, у реалізації регіональних програм, - сказала Ірина Давидова.

Також вона зазначила, що основний кістяк Громадської ради при ОДА складається з грамотних фахівців, свого роду експертів, які можуть брати участь в аналізі документів і розробці законодавчих актів, як на місцевому рівні, так і на державному.

Джерело: ХОДА
Автор: Администратор сайта