Коли відновлять Будинок рад та за чий кошт

24.04.2014 11:09 Влада
фото сайту облради фото сайту облради
Як розповів голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, уже у першу ніч після другої спроби зруйнувати Будинок Рад, почалися ремонтні роботи.

Сьогодні вже замінені практично всі вікна, у яких було вибито скло, відремонтовано практично всі двері, ведеться ремонт на сходах і переходах. 

-Найважче буде зробити ремонт тих чотирьох кімнат, які вигоріли вщент, разом із меблями, оргтехнікою та особистими речами співробітників, - розповів Сергій Чернов. - Ми готуємося до цього і деякі кошти зі зміненого бюджету ми плануємо перенаправити КП “Держпром” для проведення відновлювальних робіт.

Читайте також: ХАРКІВСЬКУ ОДА ЗАХОПЛЕНО. НАД БУДІВЛЕЮ ВИСИТЬ ТРИКОЛОР (ФОТО)
                       АНТИТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦІЯ У ХАРКОВІ: 70 МІТИНГУВАЛЬНИКІВ ПОКЛАЛИ НА ПІДЛОГУ (ФОТО)
                      СПРОБА ШТУРМУ ХОДА ПРОВАЛИЛАСЯ, ЗРАНКУ РУХ СУМСЬКОЮ ВІДНОВЛЕНО
                      ПРОРОСІЙСЬКИМ МІТИНГУВАЛЬНИКАМ У ХАРКОВІ ПОВІДОМИЛИ ПРО ПІДОЗРУ
                       ВСТАНОВЛЕНИЙ ОРГАНІЗАТОР ЗАХОПЛЕННЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОДА                   

Окрім обласних коштів, не виключає голова обласної ради, шукатимуть і позабюджетні гроші. До того ж дехто із депутатів обласної ради висловив бажання допомогти Будинку рад, наприклад, придбавши комп'ютер, іншу оргтехніку, папір...

Сьогодні ремонтні роботи ведуться. Деякі технологічні дії дуже клопіткі.
Оскільки у будівлі горіли шини, тут досі є стійкий запах гарі. Позбутися її можна лише провівши у приміщеннях дезінфекцію та дезодорацію, зняти штукатурку.

- Хочемо, аби все стало спокійно. Ми виконаємо все необхідне, і Будинок рад знову радуватиме харків’ян своєю красою, - сказав Чернов.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта