Консерви, горілку і цигарки з Росії затримали на митниці

09.10.2012 07:33 Влада
8 жовтня при митно-прикордонному контролі потяга сполученням «Ташкент – Харків» було виявлено 4 правопорушення.

Як повідомляє прес-служба Харківської обласної митниці, громадянин Узбекистану приховав у матраці на третій полиці 120 пачок російських цигарок. А його співвітчизник намагався ввезти до України 30 пляшок горілки «Московська», які він приховав у мішку з брудною білизною. Ще двоє громадян Узбекистану мали намір ввезти до України суміші спецій, по 5 кг кожний. Місцем схованки перший обрав знову ж таки мішок з брудною білизною, а інший – за захисною решіткою системи опалення.
Крім того, 7 жовтня громадянин України, прямуючи з Російської Федерації електропотягом «Бєлгород – Козача Лопань» приховав від митного контролю на обігрівачі під сидінням 49 банок рибних консерв російського виробництва.
За цими фактами запроваджено адміністративні справи про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України «Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю», а предмети правопорушення – вилучено і передано для зберігання на склад митниці.

Автор: Администратор сайта