Кращих волонтерів Харківщини і губернатора Ігоря Райніна нагородили (ФОТО)

10.04.2015 10:15 Влада
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Українська православна церква Київського патріархату нагородила 12 найбільш активних волонтерів, а також губернатора Ігоря Райніна медалями «За жертовність і любов до України».

Зокрема, нагороди отримали Іван Діденко («Громадська самооборона»), В'ячеслав Дуда («Східний корпус»), Костянтин Кальметьєв (куратор волонтерського руху), Артур Кравченко (волонтер - лікар на передовій), Вікторія Мілютіна (волонтер - лікар), Анастасія Рождественська (координатор волонтерського руху), Максим Седак (волонтер - лікар на передовій), Юлія Смагіна (Автомайдан-Харків), Богдан Ткачук («Вільні люди»), Віктор Трубчанов (Євромайдан), Ярина Чаговець (волонтер, БФ «Сестра милосердя»), Наталя Шетілова (Добровольчий український корпус «Правий сектор»).

Урочиста церемонія нагородження пройшла сьогодні у Будинку рад. Церкву представляв єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

За його словами, це лише перші активісти, роботу яких відзначила церква. Наразі церковне главенство формує повні списки людей, які заслуговують слів вдячності і поваги.

Єпископ Митрофан також подякував голові Харківської облдержадміністрації Ігорю Райніну. Святий отець відзначив роботу губернатора у важкий для України час, тим паче, що Харківщина є прифронтовим регіоном, на який лягає величезна кількість проблем, починаючи від переселенців і закінчуючи допомозі армії.

- Я хочу привітати вас з цією нагородою, а також закликати на вас і вашу команду Боже благословення. Щоб Господь і далі допомагав вам в нелегкій праці. Сил вам, натхнення і довгих щасливих років життя, - сказав єпископ Митрофан, звертаючись до голови Харківської облдержадміністрації.

Також єпископ Митрофан привітав від імені духовенства Харківської єпархії Української православної церкви Київського патріархату усіх з наступаючим святом Великодня.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта