Людям з обмеженими можливостями допоможуть завдяки конкурсу на Харківщині

25.01.2013 11:17 Влада
http://almatycity.olx.kz http://almatycity.olx.kz
З 16 січня на Харківщині триває конкурс міні-грантів "Добрі стправи".

Конкурс спрямований на підтримку проектів, пов’язаних із наданням допомоги людям з обмеженими можливостями, самотнім людям похилого віку та сиротам. Також велика увага приділяється проектам, що мають на меті покращення місцевої інфраструктури та підвищення якості життя мешканців місцевої громади, особливо в соціальній сфері.

Про це сьогодні повідомила віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна повідомила про конкурс «Добрі справи», який розпочався на Харківщині 16 січня 2013 року.

Як повідомили у прес-службі облради, найкращі проекти, які визначить експертна рада, отримають фінансування розміром до 18,5 тис.грн.

Останній термін подання документів 8 лютого 2013 року. Оголошення результатів конкурсу заплановано на 14 лютого, а з 20 лютого по 30 березня проекти будуть реалізовуватися.

Довідка. Благодійний фонд «Громадські ініціативи» працює на території Харкова та Харківської області з 1999 року. Основні напрямки діяльності: підтримка та розвиток громадських ініціатив через проведення конкурсу малих грантів «Добрі справи», організація навчальної діяльності та заходів, спрямованих на розвиток соціального партнерства. За 8 років проведення конкурсу «Добрі справи» було підтримано понад 100 проектів. Конкурс «Добрі справи» проводиться за фінансової підтримки компанії «Філіп Морріс Україна» в рамках проекту «Добрі справи».

Автор: Администратор сайта