М. Азаров розповів, про що йому пишуть "друзі" у Facebook

19.03.2013 10:48 Влада
http://podrobnosti.ua http://podrobnosti.ua
Прем'єр-міністр України Микола Азаров в ході прес-конференції поскаржився журналістам, що його засмучують повідомлення у соцмережах.

Зокрема ідеться про повідомлення, які надходять Миколі Азарову у мережі Фейсбук, де він має особисту сторінку та понад дві тисячі друзів. 

За словами прем'єра, він кожного дня знаходить час, аби відвідати свою сторінку, прочитати повідомлення та відповісти на них. Але більшість повідомлень містять негативну інформацію, наприклад "Їхав по дорозі, у машині розірвало колесо. Прем'єр-міністре, коли вже ці дороги відремонтують?"

Також Микола Азаров відзначив велику кількість повідомлень із проханням допомогти з лікуванням або питання, які могли б вирішити інстанції на місцях.

На думку керівника уряду, якщо людина пише особисто прем'єр-міністру, то вже використала всі можливості вирішення питання у своєму населеному пункті з місцевими представниками влади. Отримуючи такі повідомлення від людей, слід задатися питанням, чому ж влада на місцях не змогла допомогти.

Також Микола Азаров дав завдання керівникам міністерств та прес-службам розробити графік прес-конференцій, аби зробити спілкування з журналістами більш частим. Також прем'єр порадив міністрам завести сторінки у соцмережах. За словами Миколи Азарова, один з міністрів обіцяв спілкуватися з народом у Twitter. Хто саме це буде, Микола Янович не уточнив.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта