М. Добкін запропонує новому власнику Металіста викупити стадіон

24.12.2012 11:09 Влада
http://www.sq.com.ua http://www.sq.com.ua
Угода з продажу харківського футбольного клубу "Металіст" тривала більше місяця. А переговори з продажу клубу - ще довше.

Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, повідомляє "SQ". Тому, за словами губернатора, говорити про те, що причиною продажу клубу послужило намір передати обласної спорткомплекс "Металіст" у власність міста, буде неправильно.

Також Добкін підтвердив, що харківський клуб купив Сергій Курченко, який, за словами губернатора, досить успішний бізнесмен і компетентна людина. "Курченко - новий власник клубу" Металіст ", а чи захоче він публічності (щоб бути президентом клубу), це інше питання", - підкреслив Добкін.

Також Добкін відзначив, що не коректно говорити, що Олександр Ярославський склав з себе повноваження президента ФК "Металіст" і передав зобов'язання по його фінансуванню іншому інвестору. "Ярославський продав клуб, це приватна власність", - підкреслив губернатор.

Крім того, Добкін повідомив, що після продажу клубу, весь менеджмент залишиться, зокрема, генеральний директор футбольного клубу "Металіст" Сергій Волик і головний тренер команди Мирон Маркевич. Також губернатор додав, що надалі, при будь-яких розкладах, фінансування" Металіста" буде однозначно не менше, а то й більше, ніж зараз.

Він додав, що найближчим часом проведе переговори з новим власником клубу про подальші плани співпраці, якому, в тому числі, буде запропоновано і викупити стадіон "Металіст".

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта