Мережу з виготовлення бензину та дизельного пального викрили у Харкові (ФОТО)

03.04.2015 10:04 Влада
фото прес-служби ГУ ДФС у Харк. обл. фото прес-служби ГУ ДФС у Харк. обл.
У минулому році працівники оперативного управління ДПІ у Київському районі м. Харкова виявили факт незаконного виготовлення й реалізації бензину та дизельного пального.

Про це повідомляє начальник оперативного управління ГУ ДФС у Харківській області Сергій Мережко.

"Господарі" ухилилися від сплати акцизного податку на загальну суму близько 3,7 млн грн, що призвело до ненадходження коштів в особливо великих розмірах. 

Розслідуючи справу, працівники оперативно-слідчих підрозділів вийшли на ділків у Дніпропетровській області.

Встановлено, що до даного бізнесу причетний 46-річний мешканець Дніпропетровська. Будучи власником ще 7 фірм, чоловік налагодив незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів. Він змішував прямогонно-газову фракцію з присадками для підвищення октанового числа, а далі продавав отриманий фальсифікат до мереж автозаправних станцій по всій Україні.

Усі речові докази було знайдено та вилучено.

Крім цього податківці вилучили 340 тонн фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 6,8 млн грн та автомобілі, які використовувалися для перевезення підроблених бензину та дизельного пального.

«Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей складає близько 12,8 млн грн», - зауважує Сергій Мережко, - на теперішній час працівники податкової міліції направили клопотання до суду щодо накладення арешту на вилучене майно».

Наразі працівники податкової міліції Харківщини проводять заходи, направлені на встановлення каналів постачання сировини, збуту контрафактної продукції та повного кола осіб, причетних до даного незаконного бізнесу.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта