Мешканець Харківщини пересів з велосипеда на коня і за це отримав штраф

12.12.2012 11:16 Влада
http://kareta.com.ru http://kareta.com.ru
Мешканець села Миколаївка Барвінківського району заявив у міліцію про пропажу коня, запряженого у віз.

Потерпілий поїхав на коні, запряженому у віз, до свого товариша в сусіднє село Григорівка. Свій «транспорт» чоловік залишив біля будинку, попередньо прив'язавши його до стовпа, а коли через деякий час повернувся, не виявив ані тварини, ані воза.

Замість коняки біля стовпа стояв велосипед з сумкою. Було зрозуміло, що велосипед залишив той, хто викрав коня, повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Харківській області.

Селяни розповіли міліціонерам, що бачили сусіда, який роз'їжджав на возі по селу. Особу конокрада було встановлено, ним виявився 44-річний місцевий мешканець.

Невдовзі на підозрюваного, який повернувся додому з гостин, вже чекали працівники міліції. Чоловік розповів правоохоронцям, що того дня, перебуваючи на підпитку, їхав на своєму велосипеді до магазину. Але на вулиці побачив коня з візком та вирішив з'їздити на ньому до свого кума в сусіднє село, а свій велосипед залишив біля стовпа. Чоловік зізнався, що не усвідомлював, що своїми діями чинить злочин і навіть не припускав, що потерпілий може написати на нього заяву до міліції.

У відношенні підозрюваного відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Автор: Менеджер сайта