Михайло Добкін разом з дітьми загадав бажання на Новий рік(ФОТО)

24.10.2012 09:23 Влада
Фото Тамари Кіч Фото Тамари Кіч

Подарунком для вихованців Катеринівського НВК Сахновщинського району має стати дитячий майданчик.

- Будь-який дитячий садок повинен мати ігровий майданчик. Я даю розпорядження встановити тут майданчик до морозів, - сказав губернатор Харківщини Михайло Добкін в ході огляду Катеринівського НВК Сахновщинського району.

Після цього губерантор поспілкувався з вихованцями дошкільного підрозділу НВК та разом із ними загадав бажання на Новий рік: встановити у НВК сучасний ігровий майданчик.

Як повідомила директор НВК Лариса Спорник, у 2012 році за рахунок коштів Держфонду реконструкції та розвитку у Харківській області на рекострукцію НВК виділено 950 тис. грн.

- Було відремонтовано покрівлю, замінено всі вікна, а їх 142, на енергозберігаючі, а також замінені всі двері. За рахунок спонсора зроблено ремонт дошкільного підрозділу НВК, зокрема замінено вікна, двері, придбано меблі, килимові покриття, - повідомила Лариса Спорник.

Також за її словами, у Катеринівському НВК планують відкрити ясельну групу на 15 дітей. У дошкільному підрозділі НВК виховуються 30 дітей. У самому НВК навчаються 99 учнів з чотирьох найближчих сіл. Учнів підвозять автобуси з Олександрівки, Берестової, Новодмитровки та Халтурине. Також у НВК навчаються діти з Катеринівки.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта