Михайло Добкін шукає замовників для Ізюмського тепловозоремонтного заводу

27.11.2012 08:11 Влада
Харківська обледржадміністрація веде переговори з усіма гірничо-збагачувальними комбінатами України, щоб вони давали тепловози на ремонт Ізюмському заводу.

 

Серед потужних замовників підприємства залишається й Південна залізниця. Про це повідомив губернатор Михайло Добкін в ефірі програми «Від влади до громади» на обласному радіо.

- На підприємстві сьогодні за допомогою тих управлінців, які були нами туди рекомендовані, істотно зменшилася заборгованість із зарплати, -зазначив Михайло Добкін. - Ми бачимо реальну можливість її ліквідувати і сформувати портфель замовлень таким чином, щоб, починаючи з 2013 року, це підприємство залишило максимальну кількість працюючих людей і ті виробничі потужності, які потрібні для роботи.

Також губернатор запевнив, що в ІТРЗ є всі можливості не нарощувати борги, працювати в нормальному режимі, заробляти прибуток і виплачувати вчасно заробітну плату.

За словами Михайла Добкіна, питання передачі Ізюмського тепловозоремонтного заводу в управління в своє управління облдержадміністрація ініціювала після переговорів з Віце-прем'єр-міністром України Борисом Колесніковим.

 

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта