Микола Азаров розповів про сільський абсурд міністрам

25.07.2012 13:58 Влада
Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров у своєму вступному слові під час засідання уряду заявив про те, що сьогодні в українському селі утворилися парадокси, які суперечать здоровому глузду

На думку прем'єра, їх потрібно ліквідувати, повідомляє УНН.

"Не секрет, що стан сільської інфраструктури в рази гірше, ніж в містах. Вражаючий розрив умов життя змушує людей, а особливо молодь, залишати село. На селі утворилися парадокси, які суперечать здоровому глузду. З одного боку - безробіття, а з іншого - брак робочих місць. Цей абсурд потрібно ліквідувати ", - підкреслив глава уряду.

Він зазначив, що аграрний сектор зростає високими темпами і є привабливим для інвестицій, тому обов'язковою вимогою уряду до інвестицій у розвиток сільського господарства є створення робочих місць і підвищення доходів тих, хто працює на землі.

Азаров також зазначив, що уряд створює сприятливі умови для інвестицій і підвищує рівень комфортності життя в сільській місцевості. За його словами, в АПК зараз реалізується 20 масштабних проектів із загальним обсягом інвестицій понад 8,5 млрд грн.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта