Міні-проектів на понад мільйон реалізували громади Харківщини

06.08.2012 06:03 Влада

Наразі реалізовано вісім міні-проектів. Про це повідомив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Голова облради розповів, що в області триває реалізація проектів-переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», який цього річ на Харківщині проводиться уперше, повідомляє сайт облради.

- Громадами-переможцями вже повністю реалізовано 8 міні -проектів. В селі Піски-Радьківські Борівського району завершено проект по енергозбереженню у дошкільному навчальному закладі – встановлені вікна; Миколо-Камишуватською сільською радою Красноградського району введено в експлуатацію дитячий майданчик; 9 серпня планується відкриття дитячого майданчику на території Катеринівської сільської ради Лозівського району. Також встановлено і у серпні заплановано відкриття дитячих майданчиків на території Сіннянської сільської ради Богодухівського району, Мельниківської сільської ради Валківського району, Прудянської сільської ради Дергачівського району. У Зміївському районі виготовлені костюми для фольклорного ансамблю «Журавка» Чемужівської сільської ради, - розповів Сергій Чернов.

За словами голови обласної ради з обласного бюджету до районів на співфінансування реалізації проектів у червні перераховано 237,5 тис. грн., у липні - 239,6 тис.грн.

- З обласного бюджету на співфінансування проектів виділено 1 млн 200 тис. грн. У разі успішної реалізації проектів у цьому році, обсяги коштів з обласного бюджету на наступний рік потрібно збільшувати, - підкреслив Сергій Чернов.

Автор: Администратор сайта