На Донбас через Харків. Укрзалізниця корегує маршрути поїздів

04.06.2014 06:00 Влада

Укрзалізниця скоригувала графік руху поїздів у Донецькому і Луганському напрямках.

Як повідомляє прес-служба Укрзалізниці, всі поїзди в цих напрямках будуть курсувати через ділянку Красноармійськ - Чаплине - Синельникове - Павлоград - Лозова. Для деяких з них змінено час прибуття і відправлення, що буде відображено в їх графіку руху і зазначено на квитках.

Зараз залізничники розробляють новий графік руху поїздів і вносять зміни в автоматизовану систему продажу квитків. Крім цього, деякі поїзди будуть зупинятися на станціях Павлоград-1, Синельникове-1, Красноармійськ, Ясинувата, Дніпропетровськ, Шевченко, Макіївка і Горлівка.

У відомстві зазначили, що інформація про припинення руху поїздів у зазначених напрямках не відповідає дійсності. Потяги в цих напрямках курсуватимуть і надалі. До 15 червня включно відкрито попередній продаж квитків, а на наступні дати Укрзалізниця почне відкривати попередній продаж квитків з кінця наступного тижня.

Також в Укрзалізниці нагадали, що в умовах нестабільної ситуації на Донбасі для безпеки пасажирів на початку травня був змінений маршрут прямування майже 20 пар пасажирських поїздів, які прямували через ділянку Красноармійськ - Павлоград - Лозова. Однак ці зміни не були відображені у графіку руху, і пасажирам було складно зорієнтуватися в часі їх відправлення і прибуття.

Автор: Администратор сайта