На дороги Харківщини виділили додаткові мільйони

29.08.2013 13:27 Влада
http://ru.tsn.ua http://ru.tsn.ua
Долю понад 30 млн грн (з резервного фонду обласного фонду та субвенції з держбюджету) сьогодні вирішили на сесії обласної ради.

Cьогодні на сесії Харківської обласної ради були прийнято рішення внести зміни до обласного бюджету через те, що Харківщина отримала субвенцію із державного бюджету у розмірі 24 млн грн. Ці кошти будуть направлені на соціально-економічний розвиток області.

Майже 12,6 млн грн передається місцевим бюджетам, понад 11,4 млн грн – Департаменту капітального будівництва облдержадміністрації на здійснення заходів, направлених на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Зокрема, 2, 7 млн грн підуть на будівництво та ремонт доріг комунальної власності у населених пунктах регіону на суму.

Частина субвенції піде на фінансування державних структур.

- На пропозицію головних розпорядників обласного бюджету здійснюється уточнення та перерозподіл коштів, який проводиться в межах річних асегнувань по Департаменту науки та освіти, Департаменту у справах молоді та спорту, Департаменту соціального захисту населення, Департаменту культури і туризму, Департаменту економіки та міжнародних відносин, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту капітального будівництва, Обласного фонду охорони навколишнього середовища, обласній раді та облдержадміністрації, - розповів директор Департаменту фінансів ХОДА Сергій Овсянніков.

Окрім того, на соціально-економічний розвиток регіону із резервного фонду обласного бюджету виділять 6, 9 млн грн. Вони будуть направлені на капітальний та поточний ремонт об’єктів соціально-економічної сфери, впровадження енерго-зберігаючих технологій на цих об’єктах тощо, - повідомив Сергій Овсянніков.

Так, планується виділити кошти на виконання заходів регіональної Програми запобігання і протидії корупції в Харківській області на 2013-2015 роки в сумі 150,0 тис.грн; капітальний ремонт східців та фасаду Зміївського ліцею №1 імені двічі Героя Радянського Союзу З.К.Слюсаренка ну суму 400,0 тис.грн; проведення ремонтних робіт ДНЗ «Сонях» смт Козача Лопань Дергачівського району у сумі 120 тис. грн; капітальний ремонт Бердянського НВК Зачепилівського району у сумі 229 тис. грн; енергоощадні заходи в Харківському районі на суму 100 тис. грн; придбання спортивної форми та інвентарю для школи вищої спортивної майстерності, необхідних для участі у змаганнях державного рівня, на суму 170 тис.грн; реконструкцію частини приміщень Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів Балаклійського району на суму 500 тис.грн; розвиток інформаційного простору Харківщини на суму 505 тис. грн.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта