На продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім погоріли майже двадцять торговців на Харківщині

29.11.2012 14:08 Влада
http://khersonline.net http://khersonline.net
Під час перевірок було виявлено 18 випадків реалізації пива, алкогольної та тютюнової продукції особам, які не досягли 18 років.

Торговцям, які були впіймані «на гарячому», прийшлося сплатити штрафні санкції на загальну суму понад 122 тис. грн. та розпрощатися з ліцензіями, поінформували в ДПС у Харківській області.

Загалом на 511 перевірок, проведених протягом січня-жовтня 2012 року харківськими податківцями в рамках контролю за ринком підакцизних товарів, припало 567 порушень чинного законодавства. У переважній більшості (431 випадок) зафіксовано перевищення максимальних роздрібних цін на тютюнові виробі, у 9 – реалізації алкогольних напоїв нижче мінімально дозволених цін. Серед інших порушень – зберігання та продаж немаркованих цигарок та алкоголю, не внесення до Єдиного державного реєстру касових апаратів, через які здійснювалася роздрібна торгівля, а також місць зберігання підакцизних товарів тощо.

За результатами перевірок до суб’єктів господарювання податківці застосували фінансові санкції на загальну суму понад 1,5 млн. грн. До бюджету уже надійшло 0,47 млн. грн.

Автор: Администратор сайта