Начальників райвідділів Харківщини звільняють за профнепридатність?

28.10.2013 12:48 Влада
http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/

Роботу начальника Первомайського районного відділу ГУМВС України в Харківській області підполковника міліції С. Каракуця признали такою, що не відповідає посаді. Також незадовільною визнана робота Зачепілівського РВ ГУМВС України в Харківській області.

На позачерговій колегії в Харківській обласній державній адміністрації обговорили питання взаємодії органів державної влади та органів внутрішніх справ.

За словами заступника голови ХОДА з правових питань Олега Анпілогова, робота начальників деяких районів області є незадовільною. Зокрема, начальника Зачепілівського РВ ГУВМВС Юрія Харченка та начальника Первомайського РВ ГУМВС Сергія Каракуця.

Як зазначив голова Первомайської РДА Віктор Намчук, міліціянти районного відділу "покривають осіб, які займаються бракон'єрством, міліція неправомірно втручалася в збір урожаю, проблемною є робота дільничих." Як зазначила голова Зачепилівської РДА Лідія Кобильська, начальник райвідділу не з'являється на засідання районної колегії, незадовільною також є взаємодія місцевих органів влади та силових структур.

Вище зазначені начальники районних відділів прозвітували про свою діяльність. Зокрема Сергій Каракуця повідомив, що у Первомайському районі намітилися позитивні тенденції, так, на 28% зменшилася кількість тяжких кримінальних правопорушень.

За словами голови ХОДА Михайла Добкіна, якщо й виникнуть після колегії кадрові питання в районах, їх вирішуватиме обласне керівництво ГУМВС України в Харківській області. 

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта