Нічні вовки проїдуться завтра по центру Харкова

05.04.2013 06:38 Влада
http://ria.ru/ http://ria.ru/
З настанням теплої пори року на дорогах Харківщини суттєво збільшилася кількість автомототранспорту.

Як розповів начальник управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Єршов, зараз перед державтоінспекторами стоїть завдання посилити профілактичну роботу серед автолюбителів, мотоциклістів і велосипедистів.

- У зв'язку із скасуванням технічного огляду власникам автотранспорту, який не виїжджав узимку, слід ще раз ретельно перевірити свою автівку, - підкреслив Олександр Єршов. - Це дасть змогу не поставити під загрозу не лише власне життя та здоров'я, а й оточуючих. А якщо, не дай Бог трапиться лихо, працівники ДАІ будуть приділяти ретельну увагу технічному стану автомобіля.

Стосовно любителів покататися на мотоциклах, то завтра на площі Свободи відбудеться відкриття сезону в мотоциклістів. Організаторами цього заходу виступили керівництво обласної Державтоінспекції, мотоклуб “Нічні вовки” та громадська організація “Життя по правилам”. Колона мотоциклістів вирушить з площі Свободи рівно в 14.23 і після прибуття на місце збору біля містка в районі Нетечинської набережної відбудуться профілактичні бесіди інспекторів ДАІ з власниками мотоциклів.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта