Нове призначення у керівництві Харківської облдержадміністрації

23.04.2016 10:13 Влада
Фото:kharkivoda.gov.ua Фото:kharkivoda.gov.ua
Нову посаду представив Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін.

23 квітня у ході урочистого вручення державних нагород в обласній адміністрації Юлію Світличну було призначено на посаду першого заступника голови ХОДА.

«Два дні тому за призначення Юлії Світличної на посаду першого заступника голови ХОДА одностайно проголосували всі члени Кабінету Міністрів під час засідання. Я думаю, що це велике надбання і для нашої Харківщини, і всієї країни, - сказав Борис Ложкін. - Впевнений, що Юлія Олександрівна буде працювати як на Харківщині, так і на благо всієї України як один з найефективніших молодих державних службовців».

Нагадаємо, 23 квітня Борис Ложкін перебуває з робочим візитом у Харківській області. У ході поїздки він взяв участь в урочистому відкритті постаменту трьом харківським лауреатам Нобелівської премії біля центрального входу ХНУ ім. В. Н. Каразіна. Глава Адміністрації Президента також виступить із лекцією перед студентами Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди. У стінах цього вишу він презентує харківським читачам свою книгу «Четверта республіка».

Максим Грек

Автор: Администратор сайта