Новий заступник Балути чекає призначення після розмови з губернатором

01.09.2014 06:36 Влада
http://visti-krasnograd.net/ http://visti-krasnograd.net/
Директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Борис Данилів прокоментував новини про його призначення п’ятим заступником голови облдержадміністрації.

- Щиро кажу, про це почув із повідомлень засобів масової інформації. Більше нічого сказати не можу. Із головою ХОДА Ігорем Балутою була розмова про доцільність мого призначення заступником голови Харківської обласної адміністрації «по селу». Ця ідея давно вже назрівала. Ми розуміємо, що Харківська область третя в Україні по кількості сільськогосподарських угідь. Тому така галузь, мабуть, і заслуговує окремого заступника, - прокоментував Борис Данилів.

Директор Департаменту також додав, що готовий до розширення своїх повноважень.

- Це десь робота із службами нашого регіонального підпорядкування: ветеринарними інспекціями та ін. Однозначно, що мої повноваження десь і розширяться. Хоча і до цього, коли перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін курував сільськогосподарський напрямок, а я як директор профільного Департаменту, добре лагодили. У нього величезні навантаження, тим паче у нинішніх умовах. Коли буде окремий заступник, це дозволить створити у нашій роботі більшу оперативність, керованість, мобільність. Ми гідно справилися із цим сільськогосподарським роком, результати є і перспектива хороша, - сказав Борис Данилів.

Нагадаємо, раніше сам губернатор області Ігор Балута повідомив, що п’ятим заступником голови ХОДА може стати нинішній директор Департаменту агропромислового розвитку Борис Данилів.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта