Під час штурму ХОДА у курсанта на грудях розірвалася граната

08.04.2014 07:39 Влада

Вночі в ОДА Харкова проводили антитерористичну операцію. Під час протистояння між проросійськими активістами та правоохоронцями постраждав курсант Академії внутрішніх військ. У третьокурсника прямо на бронежилеті розірвалася світлошумова граната, повідомляє Сегодня.

У нього рвана рана грудної клітини, курсант у важкому стані. Начальник Академії Степан Полторак зазначив, що під час спецоперації не постраждав жоден активіст. Правоохоронці не застосовували сили.

Начальник ГУ МВС у Харківській області Анатолій Дмитрієв підтвердив, що були затримані 64 людини. Після звільнення обладміністрації від проросійських активістів співробітники міліції вивезли з будівлі десятки пляшок із запальною сумішшю, а також пістолет «ТТ»
За уточненими даними, харківські правоохоронці затримали 64 людини, підозрюваних у протиправних діях.

За словами командувача Внутрішніх Військ України Степана Півторака, антитерористична операція зі звільнення ХОДА пройшла без єдиного пострілу і тривала 15 хвилин. Правоохоронці вилучили мінімум один бойовий пістолет і багато травматичної зброї, а також ножі.

Степан Полторак додав, що багато із затриманих були в стані алкогольного сп'яніння і практично не чинили опір правоохоронцям, повідомляє МГ Об'єктив.

Автор: Администратор сайта