Підробне моторне масло продавали у Харкові

24.11.2014 12:04 Влада
Працівники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами Управління МВС на Південній залізниці виявили підпільний цех з виробництва фальсифікованого моторного масла.

Про це повідомили в прес-службі управління.

Моторне масло вироблялося для двотактних двигунів з незаконним використанням торговельних марок відомих зарубіжних брендів. Цех виявили в кінці листопада, в рамках супроводу досудового розслідування за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Міліціонери встановили, що виробництво масла налагодив 38-річний керівник одного з харківських приватних підприємств. Продукцію реалізовували через роздрібну мережу Харкова та на об'єктах залізниці. Під час обшуків в офісі, виробничому цеху і за місцем проживання організаторів злочинної схеми вилучили 10 тис. наповнених маслом пластикових пляшок, 17 бочок (по 250 літрів) нерозфасованої продукції, обладнання для розливу, порожні пляшки. Також вилучили бухгалтерську документацію і 168 тис. грн. Слідство триває.

Джерело: сайт УМВС на ПЗ
Автор: Администратор сайта