Підробний СуперГеркулес півтора року продавали у Харкові. Подробиці

06.09.2013 11:36 Влада
Майже півсотні ящиків «Супер Геркулесу» з ознаками фальсифікату викрили працівники податкової міліції у на полицях магазину у Харкові.

Господар, 44-річний харків’янин, запевняв правоохоронців у гарантованій якості товарів з дотриманням усіх необхідних норм.

Однак перевірка товару виявила, що супровідні документи на товар були з елементами підробки, отримано й підтвердження факту незаконного використання зареєстрованих знаків для товарів та послуг, власниками яких є відомі підприємства.

Подібні шахрайські махінації з організації виробництва фальсифікату на території Харківської області тривали майже півтора року, чим заподіяли справжнім власникам торгових марок матеріальну шкоду у розмірі 5 мільйонів гривень.

Під час обшуків за адресами як офісних приміщень, так й виробництва було виявлено та вилучено: чорнова бухгалтерська документація; обладнання, призначене для виробництва фальсифікованої харчової продукції; комп’ютерна техніка; кольорові картонні упаковки з нанесеними «нелегальними» знаками для товарів та послуг.

За даним фактом триває досудове слідство.

Автор: Администратор сайта