Півтори сотні в'язнів у Харкові будуть отримувати пенсії

03.11.2014 10:37 Влада
khar-hiv.info khar-hiv.info
У зв'язку із змінами в кримінально-виконавчому законодавстві України, засуджені отримали право на державне пенсійне забезпечення

В установах виконання покарань Харківської області та Харківському слідчому ізоляторі вживаються заходи з оформлення пенсій, паспортів громадянина України та ідентифікаційних номерів.

На сьогоднішній день в установах виконання покарань Харківської області утримується 135 осіб, які мають право на оформлення пенсії.

Читайте також: ВЧИТЕЛЬ, ЛІКАР ТА СОЦПРАЦІВНИК МОЖУТЬ РОЗРАХОВУВАТИ НА МАТДОПОМОГУ. УМОВИ ТА ВИПЛАТИ
                     БЕЗ ІНДЕКСАЦІЇ РІВНЯ ПЕНСІЙ ТА ЗАРПЛАТ В УКРАЇНІ МОЖЕ СТАТИСЯ СОЦІАЛЬНА КРИЗА

Органами пенсійного фонду України призначено пенсію 58 засудженим, найбільша кількість яких міститься в Качанівській ВК № 54 - 30 осіб. Також для призначення пенсії документи 10 засуджених передані адміністраціями установ на розгляд до органів Пенсійного фонду України.

Із загальної кількості засуджених, які отримали право на пенсію, десять чоловік подали заяви про відмову від оформлення пенсії.

В даний час в установах виконання покарань області утримується 55 засуджених, у яких відсутні необхідні документи для оформлення пенсії. Адміністрацією цих установ вживаються всі заходи для якнайшвидшого збору засудженими необхідних документів для оформлення пенсій.

Автор: Администратор сайта