По Харкову їздив нелегальний Mercedes Benz без документів

11.11.2014 15:48 Влада
www.zastavki.com www.zastavki.com
Мерседес-нелегал намагався «з вітерцем» проїхатися по вулицях Харкова.

На перешкоді йому стали працівники Харківської митниці та ДПС МВС України.

Під час перевірки у водія «MERCEDES BENZ» не виявилося жодного документу на автомобіль. Крім того, дані про реєстрацію транспортного засобу в базах даних ДАІ були відсутні. Далі – цікавіше: за «митними» базами даних митне оформлення зазначеного автомобіля не проводилося, та й на територію України «MERCEDES» взагалі не ввозився.

Таким чином, авто могло опинитися на території України лише незаконно.

За використання автомобіля, який був ввезений на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, у відношенні водія було заведено справу про порушення митних правил за ст.484 Митного кодексу України. Такі протиправні дії тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості незаконно ввезеного транспортного засобу або його конфіскацію. Транспортний засіб вилучено.

За інформацією Харківської митниці Міндоходів, з початку року було зафіксовано 14 справ про порушення митних правил, де предметами правопорушення були транспортні засоби. Крім ввезення поза митним контролем або з приховуванням, порушники незаконно розпоряджалися без дозволу митного органу автомобілями під митним контролем, перевищували строки транзиту.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта