Пограбували магазин на викраденій машині підлітки під Харковом (ФОТО)

04.02.2013 09:31 Влада
фото прес-служби ГУ МВС України у Харківській області фото прес-служби ГУ МВС України у Харківській області
11 грудня 2012 року до райвідділу міліції у Вовчанську звернувся власник продовольчого магазину та поскаржився, що його магазин обікрали.

Магазин знаходиться в селі Стариця Вовчанського району. Підприємець повідомив, що вкрадено продовольчих товарів на суму майже 2000 гривень.

Через два дні, 13 грудня, до того ж райвідділу звернувся від 61-річний мешканець села Стариця. Він повідомив, що невідомі проникли на подвір’я його домоволодіння та викрали автомобіль марки «АЗЛК-2140».


Цього ж дня працівники карного розшуку звернули увагу на «Москвич», що поодиноко стояв посеред однієї з вулиць міста Вовчанську. В салоні машини знаходились двоє хлопців, 14-ти та 16-ти років, учні місцевої школи.

Документів на машину у них не було, та й відпиратися вони не стали – одразу зізналися і в тому, що викрали цей автомобіль, і в тому, що скоїли крадіжку з магазину. Крім того, правоохоронці виявили в салоні та багажнику речові докази – сигарети, шоколадки, жувальні гумки, спиртні напої та інше.

У ході слідства було встановлено, що старший з хлопців вже був раніше судимий за крадіжки, а у листопаді 2012 року хлопці за попередньою змовою скоїли ще одну крадіжку – поцупили зварювальний апарат з двору своєї односельчанки, яка тоді звернулася із заявою до міліції.

Речові докази – продовольчі товари, автомобіль та зварювальний апарат –повернуто їхнім власникам.

Слідчим відкрито кримінальне провадження. Справу передано до Вовчанського районного суду.

Автор: Администратор сайта